Expertises

MONTAGE Montage

Hachmang Maritiem BV is vertrouwd met installatiewerkzaamheden op locatie. Tevens beschikken wij, ter ondersteuning van deze montagewerkzaamheden, over een complete werkplaatsinrichting die we eenvoudig op locatie kunnen plaatsen voor langdurige projecten.

We hebben een uitgebreid arsenaal aan hand- en elektrisch gereedschap, waar onze zeer ervaren monteurs uitstekend mee uit de voeten kunnen. Montage geschiedt op locatie en wordt vakkundig en met uiterste precisie uitgevoerd.

PIJPFITTEN Pijpfitten

De ervaren medewerkers van Hachmang Maritiem BV installeren leidingsystemen op jachten. Of het nu gaat om geprefabt leidingwerk of leidingwerk dat we in het werk in moeten meten en ter plaatse in moeten bouwen. Hachmang Maritiem BV is flexibel en betrouwbaar als het op piping aankomt. Onze pijpfitters verzorgen correcte installatie van leidingen en leidingsystemen op locatie.

IJZERWERKEN ijzerwerken

Hachmang Maritiem BV is sterk in ijzerwerk. Op locatie vervaardigen wij vakkundige ijzerconstructies op maat. Wij verzorgen al uw ijzerwerken in roestvast staal, staal en aluminium.

Op uw werf werken wij met ons eigen uitgebreide assortiment aan lasapparaten en benodigdheden. Hierdoor kunnen wij direct aan de slag en belasten we de faciliteiten van de werf minimaal.

FABRICAGE Fabricage

In onze eigen werkplaats, op het Veenderveld in Roelofarendsveen, vindt de fabricage plaats. Hier hebben we de beschikking over diverse materialen en gereedschappen, waarmee we complexe producten kunnen produceren, samenstellen en testen.

Het team van Hachmang Maritiem BV beschikt over gedegen kennis en vakmanschap om hoogwaardige producten te vervaardigen. Zo kunnen wij de meest uiteenlopende wensen van de klant realiseren.