VOORTSTUWING EN STABILISATOREN

Aandrijving

Bij het plaatsen van de aandrijflijn van een jacht komt precisie en vakmanschap kijken. Hachmang Maritiem BV heeft ervaring met zowel conventionele aandrijflijnen, hekdriven, IPS en Zeus staartstukken op zowel kleine als grote jachten.

Ons vakkundige personeel plaatst schroefaskokers, uithouders en fundatieplaten. De schroefaskokers, assen en lagers worden uitgelijnd met behulp van een laser. Het plaatsen van motoren tussen de 30pk en 1500pk gebeurt met de grootste precisie. Alle nodige hulpmaterialen kunnen in eigen werkplaats worden gefreesd of gedraaid.

Hachmang Maritiem BV verzorgt de complete installatie van boeg- en/of hekschroef. Van het inbouwen en lassen van de tunnel tot het monteren van de elektrische en/of hydraulische boeg- en/of hekschroef.

Roerinstallaties


Hachmang Maritiem BV plaatst ook complete roerinstallaties. U kunt bij ons terecht voor de complete installatie: van de inbouw en het uitlijnen van de koker tot het volledig afmonteren van de installatie.

Stabilisatoren


Hachmang Maritiem BV installeert diverse stabilisatiesystemen waaronder gyroscopische stabilizers en conventionele roll-stabilizers. Tevens installeren wij trimtab systemen.

IJzerwerken